dinsdag 15 september 2009

U bent er voorbij gelopen!


Siep:
Heeft u het gehoord? Ja, het was een hoop lawaai. Ze kwamen met grote zagen en zijn best wel een tijdje bezig geweest. Nee, Kaija heeft een zware depressie gekregen door dat hele gedoe. U weet niet wat ik bedoel?



U weet het echt niet? U bent er net voorbij gelopen! De bomen ja! Draait u zich naar even om en loopt u maar een stukje terug de tuin in. Ja, het kan niet missen! Nee, u hoeft niet terug te komen want ik heb alles gezegd wat er te zeggen viel en bovendien probeer ik weer een beetje tot rust te komen na die vreselijke gebeurtenis. Ja, gaat u maar gauw kijken.



De boom waar Cera kortgeleden nog was ingeklommen toen zij moest vluchten voor een kefbeest....


Het allerergste: de boom van Kaija.... In deze boom sliep zij vaak en schuilde ze geregeld. Wij nemen aan dat de bomen wel weer zullen uitgroeien, maar het is natuurlijk erg schokkend om zomaar opeens van die rare knotten te zien..... Ach, arme Kaija; wij hebben met haar te doen.

3 opmerkingen:

ina zei

Verschrikkelijk voor Kaija, maar noodzakelijk voor de bomen.
Sterkte, Kaija.

Annemieke zei

Arme Kaija! Haar habitat is haar ontnomen!

Hans zei

Siep kijkt ook wel erg treurig. Maar maak je geen zorgen Siep en Caia, Volgend jaar eind april zie je er niks meer van. . . En dan kan je je er nog beter in verstoppen,want nieuwe takken groeien uitbundig.