zaterdag 5 september 2009

Igor is thuis.....


Ja hoor, Igor is eindelijk thuis. Hij kon niet gelijk met de andere heidepoesjes bij Wilma weg omdat hij nog snotterde. Maar nu gaat het erg goed met hem. Afgelopen week werd hij ingeënt en gechipt, en vrijdag konden zijn nieuwe mensen hem eindelijk uit Hilversum ophalen.
Op de foto hierboven: Igor is een flinke eter en al behoorlijk groot gegroeid!



En zijn ogen kleuren prachtig bij het tapijt!



Nee, hij kleurt niet zo best bij de muur. Daar moeten zijn mensen echt iets aan doen, vinden wij. Wij komen graag langs met een kleuradvies, maar natuurlijk niet voor Igor maar voor de muur!

Wel, Igor moest wel een lange rit meemaken naar zijn nieuwe, definitieve mandje, maar hij gedroeg zich voorbeeldig in het wielhuis (auto dus, heh?). Hij heeft lekker op schoot liggen slapen en zo nu en dan wilde hij ook naar buiten kijken. Dat vonden de mensen in andere wielhuizen die ook in de file stonden (ja, wat wil je op vrijdagmiddag), reuze vermakelijk.
Thuis werd Igor in de huiskamer gezet met alle deuren dicht, zodat hij zich wat beschermd kon voelen. Hij was helemaal niet bang en ging gelijk in de kamer rondneuzen en op verkenning. Lotje was een beetje bang voor Igor en dook onder de tafel. Bonya kwam ook even kijken maar vond het allemaal maar niks en ging er snel weer vandoor. Caja bleef ook niet lang maar heeft wel even aan Igor's neus geroken. Nou, dat is tenminste wat. En Iwan? Iwan houdt dus niet van een afgesloten kamer en heeft derhalve nog geen kennis gemaakt met zijn verjaarscadeautje.
Igor mocht 's nachts op het mensenbed slapen, maar daar hebben we geen foto van gekregen. Verder kunnen we nog melden dat Igor vreet als een dokwerker en speelt met alles wat hij vindt en waarmee te spelen valt. Over een poosje houden wij wel een collecte voor wat nieuwe planten, hoor! Igor is voor de duvel niet bang en lijkt daarmee dus erg op zijn zusje Gizmo.
Zijn nieuwe mensen vinden hem een heerlijk jochie en zijn erg blij met hem!

En wij van het lkb heten Igor van harte welkom in de Katbladbuurt! Wij komen zeker heel gauw bij hem langs om met eigen ogen te kunnen zien hoe hij zich vermaakt in zijn nieuwe huis.
We bedanken zijn mensen voor de foto's met bericht!

9 opmerkingen:

ina zei

Collecte voor nieuwe planten...
Hij heeft er inderdaad al een gesloopt. Ach, het was toch een ouwetje, en je weet van tevoren dat het gaat gebeuren als je een kitten in huis haalt.
Als Igor maar blij is, en dat is hij. Als we niet uitkijken eet hij al het eten van zijn broer en zussen ook op. Dat is veel lekkerder dan zijn eigen brokjes. Al was het alleen maar omdat het niet mag.

Annemieke zei

Wij komen hem vandaag in levende lijve bewonderen. Hij is nog steeds schattig zo te zien.

Inge zei

Wat een heerlijk ondeugend smoeltje heeft Igor!

Annemieke zei

We hebben hem in het echt gezien en hij is nog schattiger dan de foto's! Ongelovelijk maar waar!

Hans zei

Oh Igor, wat ben jij mooi! En Annemarie heeft gelijk, die muur moet aan jouw worden aangepast! Dat verdien je.

Hans zei

Hoi Annemarie,

een goede raad.

Zet in het kaartje nog niet waar Gizmo en Igor wonen, je gaf het zelf al aan in je bericht over de tas, waar ik met 2 grapjes op heb gereageerd.

Ze zijn te mooi!

Anoniem zei

wat een mooie ogen en wat een lief poesje!
ben benieuwd hoe je er uit zal zien als je groot gegroeid bent Igor! Net zo groot als ik! eet maar lekker door! groten aan je vrouwtje. van je "nicht" Maxi in nieuw Zeeland.

ina zei

We hebben niet alleen de tassen gecontroleerd bij het weggaan van het bezoek, maar ook de helmen. Daar hadden ze Igor namelijk in gestopt terwijl ze hier waren.

Annemieke zei

Igor had zichzelf in de helm gestopt! Gelukkig hadden we dit vastgelegd op foto's. Heb deze opgestuurd naar de redactie, die ze hopelijk kan plaatsen in de bijlage zodat dit kan worden rechtgezet!