vrijdag 4 september 2009

Privacy...


Vlinder:
Nee mevrouw Katblad, ik zag u niet en wil u ook niet zien. Maar omdat u daar nu toch staat, zou ik u willen verzoeken afstand te houden. Ja, u dient mijn privacy te respecteren en bovendien zit ik nog net binnen en heeft u hier niks te zoeken. Moet ik nog meer redenen opsommen? Nee, dat dacht ik ook.
Nee, ik kom beslist niet naar buiten en zeker niet om u te plezieren. Omdat het mij te hard waait inderdaad. Wel, ik had toch de behoefte aan een frisse neus en vandaar dat ik hier dus zit.
Mevrouw Katblad, nog 1 stap dichterbij en ik ben weg. Ja, het lijkt me het beste dat u nu doorloopt. U heeft uw foto en dus kan er niets meer zijn dat u hier houdt.



Het moet toch niet gekker worden. Zit je eens rustig in je raamkozijn, komt dat mens weer langs met haar camera. Ik zie haar best nog wel dralen, maar ik kijk niet naar haar want anders gaat ze hier nooit weg. Nog twee stappen en dan is ze de hoek om. Nou, ze neemt wel haar tijd......

1 opmerking:

Annemieke zei

Tsja Vlinder, dat krijg je er nou van als ze zo mooi zit te po(e)seren! Dan moet de kattenroddelpers dat natuurlijk vastleggen. Want dat willen de lezers graag zien...Het is dus eigenlijk onze schuld, en niet van de fotograaf.