zondag 27 september 2009

Kort nieuws.

Bohr's mensen zijn eindelijk, na bijna 3 weken vakantie, weer thuis. Bohr is helemaal gelukkig en ziet haar tijdelijke thuiszorgmedewerkster (mevrouw Katblad) al gelijk niet meer staan. Gelukkig wisten Bohr's mensen mevrouw Katblad te troosten; zij hadden uit Frankrijk een mooie fles Armagnac meegenomen. Wij zitten nu op de redactie ons verdriet te verdinken dus... Maar we zijn wel heel erg blij voor Bohr. Daar gaat het tenslotte om. We schenken nog maar eens in om daarop te toosten... Hik!

Wij vernamen van de medewerkers van eet- en drinklokaal Dok2 dat Thassos dagelijks om 8 uur op de stoep van het restaurant staat om een ontbijtje op te eisen. Dat krijgt hij dan ook. Wat sneu alleen voor Thas dat over een paar dagen het terras wordt gesloten en het restaurant dan vervolgens een aantal dagen dicht zal zijn (in verband met 3 oktober-festiviteiten - en vernielingen - dus). Wij verzoeken vrijwilligers voor het serveren van het ontbijt van Thassos zich te melden. Thas lust graag rauwe tonijn, zalm en luxe ham, of gebraden kip en eendenborst. De recepten zijn bij het restaurant te verkrijgen, niet de ingrediƫnten. En graag op tijd (dus om 8 uur 's ochtends) aanwezig zijn. Het is maar dat u het weet.

Panda en Mio hebben ruzie. Waarover die ruzie gaat weten wij helaas niet, maar wij hebben met eigen ogen gezien dat Panda Mio afsnauwde en dat Mio vervolgens het hazenpad koos. Als de ruzie te maken had met de zieltogende partij "Hof is Vol", dan is het einde (voor de partij) vermoedelijk nabij. Wij houden u uiteraard op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

1 opmerking:

ina zei

Of heeft Mio toch gehoord dat Panda hem heeft verlinkt?