maandag 21 september 2009

Terrasseizoen bijna voorbij.


Thassos de Terraskat:
Ah, mevrouw Katblad. U kwam met mij lunchen? Wel, dan bent u net te laat. Ja, ten eerste heb ik al gegeten maar bovendien zit mijn dienst er ook net op. Dat betekent inderdaad dat ik nu mijn middagdutje moet doen, dus geen tijd voor u heb. Ja, het spijt me werkelijk heel erg, maar ik kan mijn dutje niet overslaan want ik ben nog steeds herstellende van mijn ernstige pootwond. Ja, het gaat een stuk beter hoor; wilt u mijn litteken zien?



Ja, er zit nog een kaal plekje en af en toe voel ik nog wel eens een klein pijnscheutje. Nee, dat is niet vaak maar dat komt doordat ik trouw mijn dutje doe, dat schijnt erg goed te helpen.



Tja, het terrasseizoen is bijna voorbij, heh? Dan houdt inderdaad mijn dienstverband op, ja. Wel de tafels en stoelen gaan per 1 oktober de opslag in en dan is er voor mij niets meer te doen. Ik zou het echter wel erg fijn vinden als wij elkaar af en toe nog kunnen treffen. Ja, ik blijf in de buurt natuurlijk want ik woon hier vlakbij, dus wij zullen elkaar heus nog wel eens zien. Maar dan moet u wel mij komen opzoeken; andersom gaat niet want ik kom niet naar uw Katbladstraat. Nee, dat is me net iets te ver.



Wel, dan ga ik nu verder met mijn dutje. U gaat aan een tafeltje verderop zitten? Ja, ik zal straks wel even, als u weer vertrokken bent, de vloer onder uw tafeltje controleren op kruimels en andere zaken, dan hoeft u zelf niet te vegen. Dat komt dik in orde, ja. Dan wens ik u verder smakelijke lunch en tot ziens zullen we dan maar zeggen?

3 opmerkingen:

ina zei

Wat ligt-ie er lekker bij zo.
Daar moet je wel beter van worden.

Annemieke zei

Fijn dat hij goed herstelt! Terraskatten werken natuurlijk seizoensgebonden :)

Wilma zei

Ahhhh, wat is het toch een lekker manneke! Gelukkig maar dat zijn pootje weer bijna helemaal hersteld is. De vacht groeit vanzelf wel over het litteken heen.