woensdag 9 september 2009

Huiszoekingsbevel!


Igor stapt vrijwillig openstaande helm in.



Igor heeft vast niet zelf de klep dichtgedaan!



Igor mag weer naar buiten stappen, gelukkig.

Beste Redactie,

Mijn moeder beweerde in het katblad dat ik (Annemieke) had gepoogd Igor te katnappen door hem in een helm te stoppen. Echter, Igor is vrijwillig de helm in gegaan, zoals duidelijk blijkt uit deze foto's! Valselijk beschuldigd dus. Dit neemt niet weg dat we graag Igor mee naar huis zouden nemen, want hij is erg lief!

Groet
Annemieke
De foto's gezien hebbende, concluderen wij het volgende:
Igor is, naar het schijnt, zelf de helm ingestapt. Maar waarom staat deze helm op de grond en staat hij niet netjes op het buffet in de gang, vragen wij dan direct? En heeft Igor niet stiekem een zetje gekregen?
Vervolgens geloven wij echt niet dat Igor zelfstandig de klep heeft dichtgedaan, dus dat roept dan ook weer vragen op. Gelukkig dat er iemand zo verstandig was om de arme Igor weer te bevrijden uit die benauwde helm. Wie was dat eigenlijk? Nou?
Wel dames, zoals u merkt geloven wij niets van de door u beiden vertelde versies. De waarheid zal wel ergens in het midden liggen. Maar als wij erachter komen dat u blijft sollen met die arme Igor, komen wij wel even langs. Niet met een helm maar gewoon met een mand en een huiszoekingsbevel!
De Baas van het Lkb.

2 opmerkingen:

ina zei

Oei, nou wordt het eng!

Annemieke zei

Ja! Kapers op de kust!