dinsdag 8 september 2009

Het zit gewoon goed.


De Boez:

Natuurlijk mag Cera ook andere vriendjes hebben, zolang ik maar haar allerbeste vriendje blijf. En dat blijf ik heus wel want we wonen zo dicht bij elkaar en zien elkaar elke ochtend, middag en avond. Daar komt heus niemand tussen.


En om nou de hele dag door steeds maar samen met elkaar op te trekken, dat gaat natuurlijk niet. Zij heeft haar eigen dingen zoals ik de mijne heb. Ik kom nu eenmaal bijvoorbeeld graag in de Hoftuin. Want daar kan ik erg leuk spelen en vriendjes maken. Ik vind vriendjes erg belangrijk want daar leer ik van. En ik vind de tuin ook mooi er daar zijn heel veel verstopplekjes en dat vind ik ook leuk. Ja, jammer dat Cera niet in de Hoftuin durft te komen als de jongens daar zijn. Ze pesten haar, dat is waar. Maar daar kan ik ook niks aan doen. Naar mij luisteren ze toch niet want ik ben nog jong en heb niks te vertellen.

Soms lijkt Cera wel een beetje eenzaam ja. Maar dat hou ik heus wel in de gaten. En dan ga ik met haar spelen in plaats van met de jongens in de Hoftuin. Zij zit vaker in de Kruidentuin omdat het daar wat rustiger is. Als Bel daar niet rondloopt of als Siep binnen zit inderdaad. En Cera ligt heel vaak in de zon op bankjes. Daar doe ik niet aan. Nee, daar ben ik te ongeduldig voor. Bovendien, als ik wil slapen ga ik naar huis. Dan ga ik boven op een bed liggen of op een stoel. Omdat dat rustiger slaapt, ja.

En als Cera af en toe met Oscar wil neuzen, moet dat gewoon kunnen. Ze gaat niet met hem naar huis maar met mij. Ja, ze eindigt altijd bij mij. En daar gaat het om. Oscar kan onze vriendschap niet kapot maken want die is te sterk. Onze vriendschap dus heh? Ja. Zo zit het en niet anders. Ja, denkt u daar maar eens over na. Tussen mij en Cera zit het gewoon goed. Nee, meer heb ik niet te zeggen op dit moment.


3 opmerkingen:

Annemieke zei

Gelukkig!
Maar hoe denkt Oscar hierover?

ina zei

Ik ben helemaal gerustgesteld.

de verslaggever zei

Wij zullen Oscar binnenkort vast en zeker nog interviewen...