maandag 20 april 2009

Zogenaamd bloemen fotograferen!


Bohr:
Zo mevrouw Katblad. Komt u weer eens bij mij langs? Dat vind ik gezellig. Ja, ik zit hier lekker in de zon. Zo heerlijk rustig inderdaad. Helemaal top ja. Maar als u mij nu even aait, wordt het nog topperder, zal ik maar zeggen.



Wat krijgen we nou? Heeft u die kleine slettenbak meegenomen? Ja, ik bedoel dat zogenaamde topmodel van u! Dat wijffie dat zich door iedereen laat aaien en kroelen inderdaad. Nee, daar heeft u mij geen plezier mee gedaan. Met haar mee te nemen dus. Wat vind ik dat nu vreselijk vervelend. Ja, kijk maar. Ze eist weer alle aandacht op.



En maar bedelen om een aai. En maar jammeren. Ze laat niet eens toe dat u wat mooie foto's van mij maakt. Ze dringt bijna uw camera binnen! En nu wil ze ook nog aandacht van mijn mens!



En mijn mens trapt erin. Ja hoor! Hoor ze allemaal kirren! Ja, Cera en mijn mens dus! En dat terwijl ik hier zit, vlakbij. En helemaal klaar om geaaid te worden. Ik wil daar eventueel ook nog wel bij kirren ja, als dat moet.



Nee, ik ben helemaal niet jaloers, ik kan het alleen niet uitstaan. Wat hier gebeurt dus. Dat gekroel zo vlak onder mijn neus.




Kijk haar nu genieten, dat kleine modelletje van u ja. En ik dacht nog wel dat u een prachtige reportage ging maken van mij. Terwijl ik zo mooi voor u poseer op mijn bankje. Hallo mevrouw Katblad! U kwam toch voor mij of hoe zit het?



O ja, natuurlijk. Zogenaamd mooie plaatjes schieten van de bloemen heh? En Cera staat dus toevallig net voor uw lens. Denkt u dat ik daar intrap?



Wel, voor mij hoeft u niet meer hier te komen. Nee, de zaken liggen zoals ze liggen en het is mij helemaal duidelijk geworden. Neemt u dat model van u maar weer mee naar de Katbladstraat. Nee, u hoeft hier niet meer terug te komen. Ik ben in elk geval helemaal klaar met u en die Cera, ja.

2 opmerkingen:

ina zei

Bohr, wat kun jij boos kijken, zeg!
Je doet niet onder voor R.Gijs!

Annemieke zei

Ik kan het me wel een beetje voorstellen hoor Bohr! Cera is superschattig, maar het is nooit leuk als je mensen meer interesse hebben voor andere katten natuurlijk!