woensdag 1 april 2009

Traprenovatie 2.


Helaas heeft de redactie vandaag niet kunnen werken. Reeds vroeg in de morgen zagen mevrouw T. Troy en de Boez geen andere mogelijkheid meer dan te vluchten naar zolder. Japekoppie was op weg gegaan voor een dakinspectie en hem zagen we pas in de middag weer terug.



Er werd aan beide trappen gewerkt en door het lawaai dat daarbij gemaakt werd, was iedereen flink uit zijn doen. En dat is dan erg zwak uitgedrukt.



Gelukkig zagen wij de boventrap (naar zolder) al gauw aardig opknappen. Maar dat was natuurlijk ook de bedoeling. Het lijden mag niet voor niets zijn, heh?



De Boez vond het allemaal maar niks. Hij kwam welgeteld 2 x naar beneden gedurende de dag om een plas te doen en wat brokjes te eten.



Japekop liet zich, zoals gezegd, pas in de middag zien en verschool zich daarna eerst onder bed, later erop (zoals u kunt zien). Gelukkig gingen de mannen om 16.00 uur weg en keerde de rust weer.
Wij gaan nu kijken waar mevrouw Troy zich momenteel schuilhoudt. Zij is overigens wel een paar keer beneden geweest voor de nodige sanitaire stops en wat brokjes. Nee, wij voelen ons nog niet vrolijk want morgen begint het gedonder opnieuw. En daarna nog een dag..... Maar ja, als het resultaat er maar mag zijn.

4 opmerkingen:

Annemieke zei

Wat een ellende! Succes er maar meer voor de hele redactie. Het is voor een goede zaak.

marian zei

Het ziet er al heel goed uit! En de poezen zijn het vast weer snel vergeten. Ach een wat klein denkraam zou heer Bommel zeggen...

Wilma zei

Ohhhhh, je laat het doen! Kijk, dat is nog eens slim!
Het ziet er heel knap uit hoor!

de baas zei

Jah, drie jaar geleden wilden we de trappen al opknappen, maar wisten niet hoe. Verven was geen optie vanwege de lijm en andere resten die met de gemeenste middelen en branders niet weg te halen waren. Toen uiteindelijk maar gekozen voor volledige traprenovatie. Het wordt wel mooi, zo te zien....