zondag 26 april 2009

Bezoekers


Natuurlijk is Bolle-Wangen weer langs geweest. De Boez vond hem wederom zeer interessant maar volgde hem slechts 1 meter. Daar waren wij blij om. Het lijkt ons namelijk geen goed idee wanneer onze Boez met B-w op stap zou gaan.



Ook Ollie was aan ons loket. Hoewel, hij kwam eigenlijk langs om de vuilnisbak te besnuffelen. Die staat overigens niet meer voor het poezenloket maar aan de andere kant van onze voordeur. Mevrouw Troy (receptioniste) had namelijk een klacht ingediend; zij weigerde om nog op die harde vuilnisbak te moeten zitten. Vandaar de reorganisatie dus: de bak is vervangen door een stoel.



Cera komt meerdere keren per dag aan ons poezenloket. Zij heeft daar verschillende redenen voor. Wij noemen er een paar: spelen met de Boez, voerbakjes controleren op restanten, tijdelijk asiel aanvragen in verband met pestkoppen, etensgeuren determineren, toiletgebruik.


Harremans komt nergens voor. Hij is gewoon nieuwsgierig. Zijn bezoeken zijn kort.



Charli is onze buurkat en zoon van mevrouw Troy. Daarmee dus ook broer van Japekoppie. Hij komt regelmatig op familiebezoek en poogt dan ergens in ons huis te sproeien. Omdat wij dat liever niet hebben, mag hij alleen nog maar onder strenge begeleiding bij ons binnen.



Bel komt uitsluitend langs om problemen te veroorzaken. Dat kan variƫren van het pesten van onze redactiemedewerkers tot het omgooien van planten. Maar soms zien wij hem ook dagenlang gewoon niet. Wij hebben uit betrouwbare bron vernomen dat Bel ook buiten de Katbladbuurt actief is; zo is hij reeds diverse keren gesignaleerd op de stoep bij Flash en Schneider, langs het gevaarlijke water dus. Bel (de Franskat) bezoekt de redactie trouwens ook wel eens via het dak. Wij hebben hem al diverse keren moeten vertellen dat ons slaapkamerraam geen poezenloket is, maar Bel is tamelijk hardleers.....

Geen opmerkingen: