donderdag 2 april 2009

Traprenovatie 3.


Dag 2 van de traprenovatie begint wederom met behoorlijk wat zaaglawaai. Mevrouw Troy is even beneden geweest, maar daar het poezenloket gesloten moet blijven en zij dus weer niet als receptioniste werkzaam kan zijn, is zij naar boven vertrokken. De Boez is haar gevolgd en waar Japekoppie op dit moment zit, weten wij niet precies. Wel weten wij dat hij zijn dakinspectie van vanochtend al heeft afgerond.
Cera heeft (per ongeluk) de nacht doorgebracht op onze zolder. Wij hoorden haar omstreeks drie uur vannacht mauwen en hebben haar toen bevrijd. Na toiletgebruik heeft zij alsnog een bescheiden diner genuttigd. Waarschijnlijk heeft zij vanaf een uur of 5 gistermiddag opgesloten gezeten. Wij hebben ons voorgenomen om voortaan op gezette tijden een controle uit te voeren om in de toekomst te voorkomen dat onschuldigen worden opgesloten in ons huis.



Het poezenloket wordt sowieso niet bezocht. Maar wij snappen heel goed dat de diverse vaste bezoekers nu afzien van een visite aan ons. Wij nemen het hen dus niet kwalijk. Het lijkt ons heel onaangenaam om zaagsel tussen je voetkussentjes te krijgen en bovendien is het gierende lawaai van de zaag erg onaangenaam in de o zo gevoelige poezenoortjes! Daarnaast zijn de Boez, Japekoppie en mevrouw Troy niet in de stemming voor het ontvangen van bezoek.



Gelukkig zijn er ook positieve zaken te melden. De trap (beneden) begint er steeds beter uit te zien en daar was het allemaal om begonnen! Wij houden dus nog even vol...

5 opmerkingen:

ina zei

Arme Cera.
De trap wordt wel prachtig.

De redactie zei

Nou heh? En het wordt zo lekker licht!

Katja zei

Wow, het wordt wel heel mooi zeg !

Annemieke zei

Het wordt inderdaad mooi! En arme Cera...al las ik net dat ze lekker lag te rollen in de zon, dus ik denk niet dat ze er permanente traumas aan overgehouden heeft.

Trudi zei

Mooie trap, gouden handjes?