zaterdag 18 april 2009

Loketdienst.


Gisteren is de Boez even buiten geweest. Hij bleef voornamelijk in de buurt van het poezenloket en zat enkele keren op de vergadertafel. Echter, tot onze grote schrik stak hij opeens zomaar een keer bliksemsnel de straat over en liep rechtstreeks naar de gevaarlijke boom. Daar snuffelde hij korte tijd, zette zelfs zijn nagels even in de stam maar kwam toen gelukkig even bliksemsnel weer terug naar het loket.



Waarom hij nu perse terug wilde naar de boom waarin hij zijn grootste trauma tot nu toe heeft opgelopen, wilde hij niet vertellen. Hij leek ons wat in de war.



De rest van de dag bleef hij in het loket zitten en keek hij de straat in. Mevrouw Troy vond dit echter een prima zaak, want zo kon zij - als receptioniste - een middagje vrij nemen en wat slaap inhalen. Dhr. Japekop liet zich ook niet veel zien. Het boomavontuur van de Boez heeft er blijkbaar toch ook ingehakt bij de anderen........

1 opmerking:

Annemieke zei

Ik denk dat het wel goed is dat hij zijn angst onder ogen ziet...als hij het maar aan de voet van de boom doet...en niet weer gaat klimmen!