zondag 19 april 2009

Geen bonus voor Japekop.


Onze verslaggever Japekoppie, net weer aan het werk als verslaggever na een periode van "stressverlof", ontdekte op zijn reportagetochtje de "vreemde rooie" onder een wielhuis. Goed werk, Japekop! Wij hadden hem niet gezien! Maar Japekop dus wel. De fotograaf werd er bij gehaald en vandaar dus deze foto's. Niet helemaal scherp, maar dat kwam doordat het al donker was.



Toen wij de rooie wat dichterbij de lens kregen, zagen wij dat hij niet alleen onder het wielhuis plaats had genomen. U raadt het al: Cera zat achter hem.



Nu vroegen wij ons af wie eigenlijk het eerst de rooie had ontdekt, Japekop of misschien toch Cera? Of ontdekte de rooie Cera en zat hij daarom onder het wielhuis? Alledrie weigerden commentaar te geven. Nou, zoek het dan maar uit. Er waren trouwens verder geen getuigen.


De rooie snuffelde nog even rond het wielhuis, Cera bleef eronder zitten en Japekop zette zijn ronde voort.



Wij bleven dus (letterlijk) in het duister tasten. Wie moesten wij nu de reportagebonus uitreiken? Was het Cera of was het Japekop?
De vreemde rooie vond het maar allemaal geneuzel. Hij was gewoon bezig geweest zijn avondwandeling te maken en zat toen opeens midden in een katbladconflict. Omdat hij daar dus helemaal geen belang bij had en bovendien geen zin in, vertrok hij naar verderop. Geen van onze reporters had het benul om hem te volgen, dus weten we nu nog niet waar hij vandaan komt of waar hij woont. Dit geconcludeerd hebbende, houden we de bonus van deze week in de pot. Er werd dus geen haring gehaald op de markt. Zo, dan weet u dat ook weer!

Geen opmerkingen: