donderdag 16 april 2009

Boez ontmoet...., deel 2


Waar waren wij ook alweer gebleven? O ja. Boez had het kattenluik van Mio ontdekt en overwoog het huis binnen te gaan. Wel, hij ging. Wij zagen het gebeuren en Panda ook. En toen gebeurde er een hele tijd niks. Wat was de Boez aan het doen daar binnen? Waarom kwam hij niet weer naar buiten? Wij wachtten. En Panda wachtte ook....



En eindelijk, ja eindelijk kwam er een brutale snuit naar buiten. De Boez dus. Wij riepen hem maar hij twijfelde. Immers: Panda zat voor dat gat en dan moet je voorzichtig zijn heh? Want Boez had wel zojuist een soort van vriendschap gesloten met Panda, maar dat betekent niet dat er dan niet meer gemept kan worden!



De Boez verdween weer naar binnen. En wij maar wachten dus.



Na een poosje kwam er weer een koppie naar buiten. Het zou eens tijd worden! We werden behoorlijk ongeduldig! En Panda trouwens ook.




We riepen dat de Boez naar buiten moest komen. Dat we het helemaal gehad hadden met hem.
Gelukkig liep Panda van het luik vandaan. Ook hij had het blijkbaar gehad met de Boez. Bovendien liep zijn broer Harremans rond en waarschijnlijk hadden de twee broers iets afgesproken. Maar dat weten we niet zeker natuurlijk. In elk geval ging Panda naar zijn broer en kon de Boez eindelijk uit het huis van Mio komen.



De broers (op bovenstaande foto dus Harremans) hadden het even druk met het uit de tuin meppen van Cera. Zij had zich al die tijd op de achtergrond gehouden omdat zij de bui al zag hangen. En ze kreeg dus gelijk. Hardhandig werd zij de Poort door geslagen. Arme Cera.


Omdat de broers het zo druk hadden met hun partijbelangen, kon de Boez nog even een rondje gaan zooien. Ja, dat was dus de stoel van Harremans. De stoel die hij al een jaar lang aan het testen is inderdaad.



En daar ging vast weer een vliegenbeestje. Wij vroegen de Boez mee te gaan om te zien hoe zijn vriendinnetje eraan toe was, maar de Boez had nog een paar andere zaken af te wikkelen.


Zoals de controle van een fietslamp,

de inspectie van een fietstas,

en het besnuffelen van eerder genoemd voorwerp.
Panda kwam voorbij en toonde geen belangstelling meer voor de Boez.

Cera liep alsmaar voor de Poort heen en weer. Ze wachtte natuurlijk op de Boez. Zouden zij niet samen gaan zooien of klooien? Nou dan! Waar bleef dat rotjoch dan?

Ja hoor, eindelijk had de Boez besloten zijn vriendinnetje weer op te zoeken. Maar ondertussen was het vriendinnetje niet meer bij de Poort te vinden. Waar zou zij zijn heengegaan? Zou de Boez haar nog vinden? En zo ja, wat zouden zij dan samen besluiten te gaan doen?
U leest het in deel 3!

2 opmerkingen:

ina zei

Als ik Cera was zou ik zo langzamerhand genoeg hebben van de katers.

Katja zei

Cera krijgt zo te zien in ieder geval het heen en weer van de Boez.