maandag 13 april 2009

Paalbezit.


Tokkie Troy:
Ik weet niet waarom deze planken hier zijn neergelegd, maar zolang ze hier liggen zijn ze van mij. Dat heb ik dus direct duidelijk gemaakt door mijn nagels erin te zetten. En nu lig ik er bovenop zodat er helemaal geen twijfel meer mogelijk is. Dat ze van mij zijn dus, ja.


Kijk, daar heb je het gedonder al. Mijn zoon inderdaad. Hij eist ook zijn deel, maar mooi dat hij dat niet krijgt. Hij heeft al genoeg. En dat maakt ie aan iedereen duidelijk door er tegenaan te sproeien. Ja, de vuilnisbak, diverse plantenpotten etc. Heeft hij zich allemaal toegeƫigend heh? Wel, van deze planken blijft hij maar mooi af. Geen gesproei tegen of op mijn planken want dan is Leiden in last.


Ik doe net of ik hem niet zie maar ik hou hem wel degelijk in de gaten. Zodra die staart van hem omhoog gaat, krijgt hij van mij een flink pak slaag. Bovenop die roze neus van hem inderdaad, zodat iedereen kan zien dat hij van mij op zijn donder heeft gehad. Dat zal hem dan mooi leren.


Japekoppie:
Mijn moeder heeft deze planken ingepikt. Nou, ze gaat haar gang maar. Het zijn lelijke planken en je kan er niks mee. Behalve dan je nagels inslaan ja. Maar voor geen goud zou ik mijn nagels hier in willen slaan. Nee, ik weet wel betere palen te vinden, geloof mij nou maar. Deze palen zijn geen knip voor de neus waard. En als ze wel wat waard waren, zou ik ze nog niet willen hebben. Ze mag ze hebben en houden, die rotpalen. Bovendien blijven ze hier niet eeuwig liggen. Nee, ik heb al begrepen dat ze ergens de grond in geslagen gaan worden. En dan staan ze rechtop dus. Ja, dan worden ze pas interessant. Want dat kan ik er heel makkelijk tegenaan sproeien inderdaad. Nagels inzetten idem dito. Als ze rechtop staan ja. Dus daar wacht ik maar op. En ondertussen gaat zij er maar lekker bovenop liggen. Mijn tijd komt nog wel. Ja, zeker weten!

Geen opmerkingen: