vrijdag 24 april 2009

Het Poezenloket


Er komen dagelijks veel poezen aan ons poezenloket. Wij kunnen ze niet allemaal op de foto zetten want we zijn niet altijd paraat, om zo maar te zeggen. Bovendien zijn er exemplaren die het niet op prijs stellen wanneer wij hen willen kieken. Maar we gaan toch voortaan ons best doen zoveel mogelijk bezoekers te registreren.
Gisteren hadden wij Kaija op visite. Ze bleef niet lang maar wilde graag weten waar toch die planken voor dienen. Wel, we konden haar vertellen dat we een pergola willen gaan bouwen. Teleurgesteld beende ze toen weg.



Simba komt ook steeds vaker langs. Ook Simba blijft nooit lang. Hij komt alleen uit nieuwsgierigheid en gaat vaak het loket voorbij, zonder zich even te melden. Wij nemen daarom aan dat Simba geen klachten of problemen heeft te ventileren en alleen maar zijn rondje loopt.



Storm heeft ook nooit klachten en komt alleen maar langs om te zien of er nog iemand te pesten valt. Onze redactieleden echter zien Storm altijd al van verre aankomen en duiken dan ergens onder of achter.


Bolle-wangen komt soms meerdere keren per dag voorbij. Hij toont totaal geen belangstelling voor ons loket. Misschien zou hij halt houden als we een lekker wijffie voor hem in het raam zouden zetten, maar wij hebben geen gewillige dametjes in voorraad. Voor alle duidelijkheid: wij willen ook eigenlijk niets met B-w's praktijken te maken hebben. Daar is ons loket namelijk niet voor.

6 opmerkingen:

ina zei

Misschien kun je een camera ophangen bij het poezenloket.
Of mag dat niet ivm de privacy?

De redactie zei

Vast niet. Maar daarenboven: wie gaat dat betalen, heh?

ina zei

zoete lieve gerritje?

De baas zei

Adres graag, van Gerrit!

Katja zei

Ja !!!! Een webcam bij het poezenloket !!! :-)
Alhoewel, dat zal de redactie wel niet op prijs stellen, dan heeft ze helemaal geen privacy meer...

marian zei

Misschien Boezsch een webcam laten geven door Gerrit?