maandag 4 januari 2010

Zolang er maar geen ruzie wordt gemaakt...


Als je je zo verveelt als de Boez, ben je zelfs bereid om een relatie te beginnen met de printer. Die maakt immers ook van die lieve, snorrende geluidjes! En als je erg je best doet met kopjes geven, komen er vast alleen maar foto's van jou uit die klep. Ja, want als je veel geeft krijg je daar ook weer flink wat voor terug, heh Boez?
Maar horen wij daar niet het kattenluikje klepperen? Ja, een hoop gestuntel daar in die gang, dus dat zal Oscar wel wezen. Moet je niet eens kijken?



Ja hoor. Het is de Oz. Wat komt je doen Ozzy? Spelen met de Boez of had je toevallig weer eens honger?
Wel, Oscar had dus vooral honger. En nadat hij zijn buikje had gevuld ging hij op de poef liggen met zijn achterste tegen de verwarming. Leuk bezoek hoor, die Oz! Nee, daar heb je dus helemaal niks aan.
Maar ach, klappert daar het kattenluikje niet weer?



Ach, dachten we het niet? Cera. Nou wordt het dus toch nog gezellig. Hoewel, Cera had ook honger. En bovendien moest ze nodig op de bak. De vorst zit zeker nog in de grond, heh Cera? Nee, dan kun je niet graven en moet je bij de overburen aankloppen. Geeft niks hoor! Iedereen is welkom zolang er maar geen ruzie wordt gemaakt.
Maar de Boez wilde vooral spelen. Gelukkig kreeg hij zijn zin. Het hele spul ging uiteindelijk naar buiten toe om te zooien en te klooien, en dat lijkt erg op spelen, al is het dat niet helemaal. Maar de echt trouwe lezers van ons Katblad weten dat natuurlijk allang!!!

1 opmerking:

Hans zei

Ja, de vorst.

Ik heb een extra grote waterbak in de keuken moeten zetten nu mijn vijver en de sloot achter mijn huis dichtvriezen. Gelukkig dacht ik er aan. Vorige winter bij de korte vorstperiode vergat ik het. En toen dronk Cees (echt waar!) met smaak uit de afwasbak met afwasmiddel...
Ik heb haar van het aantrecht gegooid en een een schone bak met water neergezet.