donderdag 28 januari 2010

Waarschuwingsborden!


Vanochtend vroeg kregen wij bezoek van de kleine Mini. Nou is dat niets bijzonders want Mini komt wel meer langs om even met de Boez of Oscar te flirten. Dan duikt ze bij voorkeur onder onze buitentafel en terwijl de jongens bovenop zitten, probeert Mini ze een lel te geven van onderaf, dus tussen de planken door. Dat is namelijk Mini's favoriete vorm van communicatie. En de jongens zien daar wel de lol van in en spelen het spel vrolijk mee.
Doch vanochtend, toen Mini zich net onder de tafel wilde verschansen, kwam er zo'n groot bestelwielhuis langs met diep ingetrapt gaspedaal. En dus vluchtten de jongens de redactie binnen en wist Mini niet hoe snel zij in de Steeg van Storm moest komen. Zij kwam vervolgens ook niet meer terug; de schrik zat er blijkbaar goed in.
Wij hebben al eens eerder geklaagd over het rijgedrag van sommige mensen in onze Katbladstraat, waar het toch duidelijk een 30 km zone is maar waar maar weinig mensen zich aan storen. Op het platteland bestaan waarschuwingsborden voor overstekende koeien, herten, padden en zo meer. Bestaan er eigenlijk ook van die borden voor in de stad? Met bijvoorbeeld overstekende haarfabrieken erop? Als dat zo is, bestellen wij er gelijk een paar!

Geen opmerkingen: