zondag 31 januari 2010

Weer spelen in de sneeuw!


Het had gesneeuwd en de zon scheen. Prachtig weer dus! Waarom moesten de Boez, Oscar en Cera dan binnenspelen? We stuurden ze naar buiten.....



In de Kruidentuin zat Kaija net lekker rustig te zonnen. Ze baalde er stevig van dat er nu 3 indringers en een fotograaf haar pais en vree kwamen verzieken. Nee Kaija, het leven is niet altijd even plezierig!



Oscar was met veel enthousiasme meegekomen. Hij is dol op het rondlopen met de fotograaf, en als zijn vriendje met vriendin dan ook nog meegaan, is hij helemaal blij. Oscar keek helemaal niet waar hij liep of stond, en al gauw zagen wij hem met zijn staart de sneeuw van het hek afvegen en binnen de kortste keren was hij overal nat.



Boez deed het aanvankelijk kalmpjes aan, maar Os wilde spelen. Dus begon het gegaloppeer tussen de besneeuwde struiken weer!



En Cera moest ook meedoen, vond Oscar. Dus deelde hij een mep uit ter aanmoediging.



We bleven een half uurtje rondhangen. Cera ontdekte iets spannends onder de struiken en de plek werd later ook nog even uitgebreid besnuffeld door de jongens. Maar toen kreeg de fotograaf last van ijsvingers en wilde naar huis terug.
De haarfabrieken wilden niet blijven zonder de fotograaf, dus liepen ze mee terug de Katbladstraat in. En toen kon Kaija weer in alle rust genieten van de winterzon....

Geen opmerkingen: