dinsdag 5 januari 2010

Voor alle katbladlezers en belangstellenden!


schets en foto: Marian Glimmerveen


UITNODIGING

voor het "Kattenatelier" (schildermiddag) en Nieuwjaarsborrel van Het Leidsch Katblad.

Op 16 januari a.s. organiseren wij een schildermiddag (met als thema natuurlijk "de haarfabriek") gevolgd door een Nieuwjaarsborrel.

Het schilderen vindt plaats van 14.00 uur tot 17.00 uur en u wordt begeleid door Marian (http://www.camerakwast.blogspot.com/). Deelnemers betalen alleen voor de materiaalkosten (7 euro p.p.), maar hoeven derhalve geen doek, kwasten of verf e.d. mee te nemen! Wij zorgen zelfs voor een aantal schildersezels! (Misschien is het wel verstandig om niet uw nieuwste outfit aan te trekken.....)

Wij verwachten niet van de deelnemers dat zij al eens eerder hebben getekend of geschilderd; het gaat vooral om het gezellig samen bezig zijn en het ontdekken van de mogelijkheden van verf en kwast. Wanneer u niet tevreden bent over het resultaat van die ontdekking, kunt u uw frustraties wegdrinken middels een drankje, want als de zooi is opgeruimd gaan wij over tot het heffen van het glas en het nuttigen van wat hapjes (ja, door mevrouw Katblad zelf klaargemaakt!) Deze hartversterkingen worden u aangeboden door het Leidsch Katblad, dus dat laat u toch niet lopen, heh? Daarom. Wellicht ontmoet u zelfs ook nog een paar katbladkatten (maar wij beloven wat dat betreft niks....).

Wij verzoeken u wel uw deelneming aan ons berichten; vervolgens zult u nog nadere info van ons ontvangen. Wilt u alleen onze Nieuwjaarsborrel bezoeken, meldt ons dat dan ook even!

U kunt daarvoor op de redactie langskomen, maar weet u nog niet waar dat is, stuur dan even een mail naar annemkemp@zonnet.nl (mevrouw Katblad dus). U krijgt dan natuurlijk ook het adres te horen.

Wij hopen op een grote opkomst!

Geen opmerkingen: