zondag 17 januari 2010

Het was een feest!

U zult wel gedacht hebben, weinig nieuws de laatste dagen in dat Katblad! Wel, dat kwam doordat wij het erg druk hadden met het organiseren van het kattenatelier en het feestje daarna.

In dit bericht doen wij verslag van de schilderworkshop. De bovenstaande diapresentatie werd gemaakt door peettante Marian (www.camerakwast.blogspot.com), die tevens de juf was van de "schilderklas". Behalve een leerzame, werd het vooral een hele gezellige middag. Marian, heel hartelijk bedankt! Wij bedanken ook de stichting "De Blauwe Vinvis" voor het leasen van de schildersezels, de verf en de kwasten! (www.blauwevinvis.nl).

En dit kattenatelier is zeker voor herhaling vatbaar! Zo denken de deelnemers er tenminste over, en mevrouw Katblad trouwens ook!

Wordt vervolgd (in volgend bericht).

6 opmerkingen:

Trudi zei

Hartstikke leuk
Annemarie en Marian.
Ik heb nog aan jullie gedacht gisteren......

Hans zei

Ik heb ook genoten!

Wilma zei

Je had het geweldig georganiseerd Annemarie! En het eten was weer zo ontzettend lekker! Dank je wel, je bent een kanjer!!

ina zei

Het was in één woord: GEWELDIG!

Katja zei

Ja, het was fantastisch hoor !

marian zei

Ik vond het in ieder geval een heel erg leuk gezamenlijk initiatief! Katja bedankt voor de hulp! En ik heb genoten van alle schilders! Wellicht tot de volgende keer. Het was echt een feestje!