zondag 31 januari 2010

Mini op zoek naar slachtoffers....


Terwijl wij achter de computer zaten, werden wij afgeleid door het diverse keren langsflitsen van een schaduw. Een haarfabriek, dat beseften wij best wel, maar welke dan?
Wel, het leek erop dat Mini haar geplande voorstellingen (zie vorig bericht) allemaal had afgedraaid en nu een beetje kwam klooien in de buurt van de redactie. Wij meenden tenminste haar achterwerk te herkennen.



En ja hoor, het was inderdaad Mini. Dat zie je alleen al aan die ogen, heh? Tjongejonge, daar kan mevrouw Troy nog jaloers op zijn, op zo'n blik!
Mini wilde ravotten, dat was duidelijk. Of tenminste een paar fikse petsen uitdelen. Waren er kandidaten in de buurt? Of kunnen we beter "slachtoffers" zeggen?




Wel, Oscar had geen trek in een stoeipartij met Mini. Een paar van die scherpe nagels in je nek of aan je staart? Nee, Os bedankte voor de eer en hield zich schuil onder de bank. Erg verstandig van hem.




Maar Cera had wel zin in een spelletje. Ze ging bovenop de tafel zitten waar Mini even tevoren onder was gekropen. En Cera hengelde door het parasolgat naar het felle tijgerinnetje.... Heel moedig van Cera!



Doch Mini vond dit spelletje helaas minder leuk. Erg jammer, want de fotograaf had er wel schik in en Cera dus ook. Het kwam dus verder niet tot een treffen. De fotograaf wachtte nog even op meer vuurwerk, maar dat werd niet afgestoken. Misschien was Mini wel moe, of speelt (of flirt!) ze liever met jongens? De tijd zal het leren.

1 opmerking:

Katja zei

Wel flauw van Mini dat ze niet eens met Cera wilde spelen. Vond het al zo dapper van Cera !