zondag 31 januari 2010

De Verschrikkelijke Sneeuwpoes!


Gisteren, tijdens onze ronde, kwamen wij Mini tegen. En geloof ons, wij durven haar nog nauwelijks "klein" te noemen na deze ontmoeting. Want Mini voerde een show voor ons op die er niet om loog. En tijdens deze show meenden wij haar te horen grommen: "Ik ben de Verschrikkelijke Sneeuwpoes en Niemand doet mij wat!" Maar het kan ook zijn dat zij wat anders riep en dat wij haar niet goed verstonden.


In elk geval liet Mini ons zien hoe je sneeuw kunt verplaatsen, hoe je flinke pootafdrukken kunt maken in het witte goedje en vooral hoe je daarbij moet kijken: erg gevaarlijk!



Gelijk een "Wilde Sneeuwkat" dus! Wel, wij waren zeer onder de indruk van Mini's voorstelling en zullen haar beslist niet meer aanduiden met "klein". Dat Mini geen katje is om zonder handschoenen aan te pakken, wisten wij natuurlijk al....




En dat werd nu nog eens door haar bevestigd.
Toen Mini klaar was met haar show, hebben wij haar flink geprezen en in onze handen geklapt.
Daarna ging zij er weer vandoor, waarschijnlijk op zoek naar nieuw publiek. Want zo'n prachtige voorstelling moet natuurlijk herhaald worden; iedereen moet namelijk weten dat de Grote Mini een Verschrikkelijke Sneeuwpoes is! Zo is dat!

2 opmerkingen:

Katja zei

Wow, Mini de Verschrikkelijke Sneeuwpoes, ze ziet er ontzagwekkend uit hoor !

Annemieke zei

Ik vind dat Mini ook wel talent heeft om te po(e)seren! Natuurlijk een heel ander karakter dan Cera, maar ze doet het wel heel mooi op de foto!