zondag 31 januari 2010

Geen neus aan neus...


Gisteren, toen wij onze laatste ronde maakten, zagen wij in de Kruidentuin de Nieuwe Kleine. We probeerden haar/hem te volgen maar hij/ze was te snel voor ons. Later, in de Steeg van Storm, zagen wij de Kleine nogmaals, maar weer konden wij deze kleine haarfabriek niet bijhouden.
Tenslotte troffen we de Kleine voor onze eigen deur aan. En de Boez was bezig kennis te maken. Tenminste, die indruk kregen wij.



De Kleine rende heen en weer over de straat, en hield telkens weer even stil om zich vanachter een wielhuis of struik op de hoogte te stellen van de situatie.



De Boez liet zich echter niet van de wijs brengen. Hij had zich voorgenomen om de Kleine te bestuderen en besnuffelen, en volhardde. Een neus-neuscontact kreeg hij echter niet voorelkaar.
Nee, de Kleine hield afstand want je weet maar nooit heh? Zo is het maar net.



Zo hadden wij grote moeite om de Kleine een beetje duidelijk op de kiek te zetten. Hij/zij was razendsnel en nam bij voorkeur plaats achter een struik of wiel. En wij kregen niet de tijd om scherp te stellen..... Maar goed, het feit dat de Kleine zich steeds vaker laat zien geeft de burger (fotograaf) moed. Wellicht binnenkort de perfecte foto?

2 opmerkingen:

Annemieke zei

Kleine stapjes!
Ook de weinige foto's die we nu te zien krijgen zijn al mooi en laten zien dat NK er mooi is!

Hans zei

NK wordt de nieuwe Cera. Wat ik je brom (of spin, ongeveer hetzelfde geluid!)

En Cera stuurt gewoon regelmatig kattebelletjes (in mensentaal sms'jes oid)