dinsdag 9 februari 2010

Iwan en huisgenoten naar de APK.

Wij zijn 2 weken geleden met 4 katten (Lotje, Caja, Bonya en Iwan) voor de APK naar de dierenarts geweest. Igor hoefde niet omdat hij pas nog is geweest voor zijn prikjes en daarna de castratie....
Wat een gemauw in de auto! Alleen Iwan hield zich stoicijns, hij heeft geen kik gegeven. Ik ben helaas vergeten een foto te maken. Igor stond voor de vervoersmandjes heel verbaasd te kijken toen de anderen er allemaal in zaten. Hij vond het helemaal niet leuk dat hij alleen thuis moest blijven, hij was blij dat we met ons allen weer thuiskwamen. We werden allemaal heel hartelijk en enthousiast door hem begroet.
Iwan is weer aangekomen, hij weegt nu 7.94 kg. De lummel. Hij eet thuis niet echt veel, ik ben bang dat hij buiten de deur iedereen charmeert tot het geven van lekkere hapjes. Ach, hij heeft er geen last van. En hij heeft een dikke vacht, zullen we maar zeggen, en zware botten. Als er nog meer smoesjes bestaan heeft hij die vast ook allemaal. Ze waren overigens allemaal goed gezond, alleen Bonya's oren moesten weer een weekje gezalfd worden. Dat is inmiddels ook weer achter de rug. We kunnen er weer een jaartje tegen!
Ina.

4 opmerkingen:

Annemieke zei

Dat moet een hele expeditie geweest zijn! Met vier katten naar de APK. Fijn dat ze allemaal nog gezond zijn. Iwan krijgt een steeds dikkere vacht ;)

mevrouw Katblad zei

Fijn dat ze weer een jaar niet meer in uw wielhuis mee hoeven! Wij feliciteren hen allemaal daarmee!

Katja zei

Iwan gefeliciteerd met je persoonlijk record !
Nee, geintje, het is best lastig als hij op een ander adres bijsnackt. En het is nog niet eens bij het Katblad zoals de 'rest' van de buurtkatten ;-)

Maxi zei

Ha die Iwan, we passen dan wel goed bij elkaar, ik weeg net zoveel! Ik voel me uitsttekend en ben de hele dag druk bezig met slapen en vooral niets doen. In de nacht ga ik wel wandelen als ik er zin in heb en als het niet regent. Toen ik voor een controle ging vorig jaar zeiden ze dat ik te zwaar was, ja zal wel......dikke buik van de dierenarts telt zeker niet mee...... we blijven lekker eten en slapen! Maxi in Nieuw Zeeland, waar gelukkig geen sneeuw ligt om koude voeten te krijgen, en geen grachten zijn om in te vallen...........