vrijdag 12 februari 2010

Allerlei faciliteiten?


Oscar:
Mevrouw Katblad! Heeft u even tijd?
Ja, want ik heb gehoord dat u tegenwoordig aan thuiszorg doet. Naast uw hotelfaciliteiten dan, heh? Wel, daar had ik een vraagje over.
Het is namelijk zo dat ik overdag best wat thuiszorg kan gebruiken. Alleen hoeft u dan niet naar mij toe te komen, maar kom ik die thuiszorg bij u halen, snapt u? Nee, geen vlooienbehandelingen en dergelijke, maar ik dacht meer aan wat extra tender, love and care. Ik bedoel dus naast die tlc die ik al van u mag ontvangen dus, heh? Juist ja.



Oh, u bent van mening dat ik al aardig aan mijn trekken kom? En bovendien zouden de anderen dan jaloers worden op mij? Ja, ik snap het.
Dan had ik nog een vraagje. Deze keer over uw hotel. Ik heb begrepen dat u Cera in uw hotel heeft opgenomen, en dacht: misschien heeft u ook wel een plekje voor mij. Nee, niet voor 's nachts want dan zit ik lekker thuis. Maar ik dacht eigenlijk meer aan de maaltijdvoorziening. Ja, ik weet dat ik mij al suf eet aan uw brokjes, maar is het niet zo dat mijn mensen u daarom ook brokjes brengen? Dat is dan duidelijk. Het gaat me dus eigenlijk om uw ontbijtjes en dinerparty's ja. Wel, daarmee bedoel ik de momenten waarop u van die lekkere blikjes opentrekt en de inhoud daarvan serveert in van die schattige bakjes.
En volgens mij maakt het niet uit of u nu vier of vijf van die schattige bakjes vult, toch? Dat maakt wel uit, zegt u? Oh, weer die jaloezie zeker? Dus het gaat allemaal niet door? U heeft dus bovendien eigenlijk helemaal geen hotel?
Wel, ik heb mijn best gedaan. Nee, ik kan niet tegen u op. Zullen we dan maar een stukje gaan wandelen? Samen ja?

3 opmerkingen:

ina zei

leuk geprobeerd, Os.

Inge zei

Wat een charmeur, die kleine Oscar... Lijkt me wel moeilijk om je poot (pardon, been) stijf te houden hoor mevrouw Katblad......

marian zei

Je bent wel een beetje hondsbrutaal ehh katsbrutaal Os..