donderdag 25 februari 2010

Saaie hap.


Nee, dit is niet Cera, maar Mini. Zij kwam gistermiddag langs en klom op onze pergola. En dat deed ze omdat er veel publiek was en iedereen moest zien hoe goed ze kon klauteren. Eenmaal bovenop keek ze om zich heen. Had iedereen haar wel in de smiezen?



Nou, dat viel een beetje tegen. Oscar bijvoorbeeld was op de buurpergola geklommen om ons duidelijk te maken dat hij net zo goed in klimmen was als Mini. En daar wij Oscar niet zo vaak gymnastiek zien doen, keken wij er inderdaad van op.



Het was even wat wringen tussen die takjes, dat wel. En eenmaal bovenop wist Oscar niet goed wat hij verder zou doen. Een beetje heen en weer lopen?
De buurpergola (waar Os dus op zat) was een behoorlijk nat en glad, en op een zeker moment dreigde Os naar beneden te donderen, maar het ging nog net goed. Kijk je uit, Os?



En? Hadden zijn vriendjes wel in de gaten hoe leuk de Oz bezig was? Keken zij vol bewondering toe? Cera? Boez?



Nou, dat viel dus behoorlijk tegen. De Boez keek een andere kant uit en Cera had het erg druk met andere zaken. Geen applaus voor Os dus. Ja, de fotograaf stond wel te juichen natuurlijk, maar daar had Oscar maling aan. Nee, Os kreeg niet de aandacht die hij wenste. Dus kwam hij maar weer naar beneden.



Mini daalde ook af. Ook zij had meer enthousiasme verwacht van de toeschouwers, maar soms gaan de dingen nu eenmaal niet zoals je wilt dat ze gaan.



De jongens (Boez en Oscar) gingen samen klooien en zooien. En dat is niet spannend genoeg om over te schrijven.



Cera vond het tijd om de boel te markeren, ook niet erg spannend.
En omdat er verder niks te beleven viel in de Katbladstraat, ging Mini maar weer eens verderop.
Saaie hap daar in die Katbladstraat!

2 opmerkingen:

ina zei

Mini gaat als een echt meisje mooi zitten wezen. Maar ik vind Cera toch nog steeds een beter topmodel.

Annemieke zei

Mini wordt een mooie poes! Cera heeft natuurlijk veel meer ervaring als model en is ook heel mooi, dus zij is inderdaad nog het beste model.