woensdag 3 februari 2010

Rustdag.


Cera zit regelmatig voor het raam om te zien of haar mensen misschien nog thuiskomen. Ze snapt het nog niet helemaal en dat vinden wij dan weer helemaal niet gek.... En ze moet zich natuurlijk aan onze huisregels houden. Dat betekent dat het kattenluik 's avonds dicht gaat en er niet meer buitengespeeld kan worden. Nee, want wij gaan bijtijds naar onze koffer en vinden het niet prettig wanneer de haarfabrieken in de nacht nog over straat zwieren.
Cera heeft daar wat moeite mee, want ze was gewend om nog heel laat op straat te klooien....



Vanwege het bouwlawaai aan alle kanten, wordt er sowieso niet zoveel buitengespeeld of gezooid. Mevrouw Troy ligt natuurlijk de hele dag op haar deken, Boez ligt doorgaans overal, maar op de foto dus gezellig op de stoel onder mevrouw Troy.



Overdag is het grote bed van Japekoppie. Dat is nu eenmaal zo afgesproken, want niemand waagt het om hem daar weg te jagen. En bovendien haalt ook niemand het in zijn kop om naast hem te gaan liggen, terwijl er toch ruimte zat is.



Cera heeft een eigen stoel gevonden, met daarop behalve een kussen ook nog enkele kleedjes. Ja, opdat ze maar zo zacht en lekker mogelijk ligt. Want voor logeetjes moet je altijd goed zorgen, heh? Deze stoel past prima bij Cera; het is dan ook de mooiste die we hebben, al zijn de poten enigszins aangetast door nageltjes.
Afijn, gisteren was dus een echte rustdag en er is veel en lang geslapen. Dat kwam natuurlijk ook omdat het hondenweer was, en dan ga je als kat al helemaal niet naar buiten.
Oscar troffen wij trouwens ook niet aan; hij zal wel thuis op de bank hebben gelegen. En mevrouw Katblad zat ook op de bank. Met een boek. En zo probeerden we het bouwlawaai maar te negeren.

1 opmerking:

Katja zei

Nou, groot gelijk hoor, dat jullie allemaal zo veel mogelijk binnen bleven met dat hondenweer...hoewel je binnen natuurlijk weer de meeste last hebt van dat verbouwingslawaai. Veel sterkte gewenst de komende tijd !