dinsdag 16 februari 2010

Gevonden muis weer bij eigenaar!

Op onze oproep aan getuigen zich te melden (m.b.t. dus tot de verloren/gevonden muis), kregen wij een reactie van Marrit, mens van Bohr. Zij verklaarde dat zij de muis had herkend als 't speelgoedje van Bohr. Daarop hebben wij dus (zie onderstaand bericht) de muis teruggebracht naar de eigenaar (zie ook onderstaand bericht, heh?).
Waarom lag de muis nu buiten, in de tuin?
Wel, mens Marrit vermoedt dat Bohr de muis naar buiten heeft geworpen om de temperatuur aldaar te meten. Bohr is namelijk nogal een koukleum. En daarna heeft zij waarschijnlijk geconstateerd (hoe weten wij echt niet!) dat het weer niet geschikt was voor een kleine wandeling. Zelfs de muis weer terug naar binnen halen was voor Bohr al een te riskante operatie. Vandaar dus dat de muis buiten bleef liggen en vervolgens bevroren raakte. Nogmaals, het gaat hier dus om een speelgoedexemplaar heh? Geen paniek dus.
Wel paniek was er wel bij de Boez toen wij Bohr de muis terugbezorgden. Boez had de muis namelijk al bij zijn verzameling gevoegd en wilde 'm niet meer afstaan.
Bohr nam de muis echter vrij nuchter in ontvangst, daar wij in onze andere hand een bakje versgekookte kip voor haar hadden meegenomen, en daar had zij meer belangstelling voor. En dat vinden wij natuurlijk erg begrijplijk.
Wij wensen nu deze kwestie af te sluiten en beantwoorden geen vragen meer m.b.t. deze zaak.

Geen opmerkingen: