zaterdag 20 februari 2010

Mevrouw Troy trekt de touwtjes aan.


Monster meldde zich weer bij het Poezenloket. Dat loket is trouwens nog gesloten; eerst moet het wat beter weer worden anders waaien wij achter de laptop vandaan.
Wij hoorden trouwens van het mens van Oscar en Lima dat Monster regelmatig via het dak bij hen binnendringt. De mensen troffen Monster al eens 's ochtends aan op de bank, diep in slaap.
Oscar en Lima hebben namelijk een kattenluik aan de achterkant van hun huis, uitkomend op een binnenplaatsje. En Monster heeft dat kattenluik dus ontdekt en vindt het blijkbaar erg gezellig bij Os en Lima thuis. Nou, daar zit je dan maar mooi mee.
Maar goed, Monster zat dus voor ons Poezenloket en keek brutaal naar binnen. Doch.......



Mevrouw Troy, zittend op tafel, had Monster in de smiezen. En wie mevrouw Troy kent, weet watvoor blikken zij in staat is te verzenden. Die liegen er dus niet om, vooral als zij ontstemd is. Wel, mevrouw Troy was zeer ontstemd en wist haar boodschap over te brengen aan Monster. Deze wendde zijn kop af en ging er rap vandoor.
Mevrouw Troy heeft onlangs besloten dat wij geen vacatures meer hebben. Nee, wij zijn voorzien van topmodel, twee Verkenners, diverse verslaggevers en nog een onduidelijk zooi- en klooifiguur die zogenaamd leerling-verslaggever is. En allemaal maar binnenkomen en mee-eten! Mevrouw Troy is dat zat en heeft besloten de touwtjes aan te trekken. Wij hebben haar onze steun beloofd.
Want Mevrouw T.T. heeft namelijk altijd gelijk.

3 opmerkingen:

ina zei

Haha, dat Monster! Geeft Oscar een koekje van eigen deeg. Ik geloof alleen niet dat Os er moeite mee heeft, als hij Monster rustig op de bank laat slapen. En mevrouw Troy, u hebt groot gelijk hoor, soms moet je echt je poot stijf houden.

Katja zei

'een onduidelijk zooi- en klooifiguur' Hahaha !!!

marian zei

Goed zo mevrouw Troy! Ik vind Monster wel leuk, maar het moet inderdaad niet gekker worden.. Ik vrees wel dat als het raam straks weer opengaat u extra alert zult moeten zijn!