zaterdag 29 mei 2010

Niet bedreigend


Voorgrond Oscar, achtergrond Bohr

Bohr:
Net had ik nog het rijk alleen. Ja, daar ben ik altijd erg op gesteld, op rust dus heh? Nee, de meeste bewoners van dit Hof zijn pestkoppen, en dat heeft gemaakt dat ik niet zo graag buiten kom. Maar goed, zit ik dus lekker te genieten van die rust, komt Oscar opeens aanhuppelen. Nee, dat is geen pestkop geloof ik, maar zeker weten doe ik dat niet. Daarom hou ik hem inderdaad maar goed in de smiezen.



Het is wel mijn gras waar hij op zit te kauwen en tussen te snuffelen! Bovendien heeft hij meer aandacht voor die pollen dan voor mij, en dat steekt natuurlijk. Nee, aan pesten heb ik geen behoefte uiteraard, maar enige belangstelling mag hij toch wel tonen, niet?



Nee, hij zit mij niet zitten, dat is wel duidelijk. En nu weet ik even niet meer wat ik moet doen. Ja, ik zou kunnen teruggaan naar huis, maar omdat de situatie niet bedreigend is kan ik hier ook nog even blijven. Om erop toe te zien dat hij nog wat over laat van dat gras, heh? Ja, hij is leuk om te zien, die Os. Dus ik denk dat ik nog maar even blijf kijken. Dat hij de boel niet vernielt, ja.
U mag wel gaan want ik red het hier geloof ik wel. Nee, als ik al wat angst voor Oscar had gevoeld, is dat nu toch wel verdwenen. Dank voor uw support en tot ziens, mevrouw Katblad!

1 opmerking:

Annemieke zei

Lang niet gezien, Bohr! Os is superlief, voor hem hoef je niet bang te zijn.