zondag 2 mei 2010

Kort nieuws.

Charli heeft weer in zijn eigen huis geslapen en had een rustige nacht. Hij is druk bezig om de deurposten aldaar te markeren met zijn kop en nek. Ollie blijft nog overwegend in zijn reismand, maar is ook al wat gekalmeerd.

Cera's vroegere mensen zijn langsgeweest, maar dat werd haar toch even teveel. Ze is toen naar boven gegaan voor een dutje (of een wasbeurt, dat kan ook natuurlijk). Ze heeft zich later op de dag weer op normale tijd gemeld voor het diner.

Oscar heeft zich vanochtend niet bij de redactie gemeld. We denken dat het nu ook voor hem te hard regent. Of zijn mensen houden de deur dicht en dat vinden wij heel verstandig van hen (gezien de rare, vieze hobby's van Os dus, heh?).

Vanochtend vroeg heeft de Boez de schrik van zijn leven gehad toen een agressieve meeuw zeer laag en schreeuwend over hem heenvloog. Boez vluchtte door het slaapkamerraam naar binnen en werd pas weer rustig toen wij het raam hadden gesloten. Het kan zijn dat er ergens op het dak een meeuwennest is, maar wij hopen van niet. Anders zijn wij genoodzaakt het raam gesloten te houden of het nest te verwijderen. Maar dat laatste schijnt erg gevaarlijk te zijn...

De redactie heeft ernstige problemen met haar laptop. Wij krijgen vaak helemaal geen beeld, of het beeld verdwijnt zomaar. Is er iemand die de oorzaak weet van een dergelijke storing en hoe wij dit kunnen verhelpen? De laptop is een Dell Inspiron 1300 van pas 4 jaar oud; de batterij is net vervangen maar de stekker zit bovendien goed in het apparaat en in het stopcontact....

1 opmerking:

katja zei

't Is inderdaad niet te hopen dat er een meeuwennest zit... Die meeuwen vallen zelfs mensen aan als er zo'n jong rondloopt, dus katten daar zullen ze wel helemaal niet bang voor zijn.