maandag 10 mei 2010

Recalcitrant.


In de Hoftuin zat Iwan op het platte dakje met uitzicht over de tuin. En daar hij anders altijd met veel bombarie en geklaag naar de fotograaf toekomt om een troostknuffel te halen, waren wij zeer verbaasd dat hij a. zijn snavel dichthield, en b. niet van het dakje af kwam voor een aai. Wat was er met Iwan aan de hand? Zat hij daar op de zon te wachten (het was zwaar bewolkt) of was hij in een recalcitrante bui? Wij vroegen hem dat natuurlijk, maar kregen geen antwoord. Ook weer zoiets! Nou Iwan, zeiden wij na onze vergeefse pogingen wat uit hem te krijgen, zoek het dan maar uit. En jij ook nog een prettige middag heh? Tjongejonge!
Er waren trouwens geen andere haarfabrieken in de tuin aanwezig, en dat was op zich ook al zeer teleurstellend. Want we moeten wel een Katblad in stand zien te houden, heh? En op deze manier gaat dat natuurlijk niet!

2 opmerkingen:

ina zei

Misschien heeft Iwan op zondag genoeg aandacht gehad. Er was toen bezoek i.v.m. moederdag. Ook de mensen bij wie hij is geboren waren aanwezig en die hebben vast een rustgevende invloed op hem.

Annemieke zei

Hij heeft van het hij-mens van Pieper en Elrond een enorme portie aai gehad! Denk dat hij verzadigd was.