zaterdag 1 mei 2010

Verder geen bijzonderheden.



Gelukkig werd het toch nog een zonnige zaterdagmiddag. En daar de jonge jongens nooit zo lang willen slapen, kwam dat goed uit. We gingen naar de Kruidentuin waar de Boez de nieuwe kruidenplantjes ging controleren. En wat had Oscar voor belangrijke zaken te doen?




Ach, natuurlijk. Hij moest weer gaan liggen rollen in de vochtige aarde. Een toch wel heel merkwaardige hobby, vinden wij.

Maar goed, we kregen beide haarfabrieken zover dat ze meegingen de Parallelstraat in, al was het daar op dat moment best druk met vooral fietsers, maar ook een enkel wielhuis.
Gelukkig werd het even later wat rustiger op straat en konden we veilig verder wandelen.


Hoewel, verderop was het weer minder kalmpjes. Want opeens kwam Monster uit het niets tevoorschijn en dook bovenop Oscar. Er ontstond een kort gevecht maar Os worstelde zich
los en hobbelde snel in de richting van de Steeg van Storm.




Monster wilde achter hem aan, maar hij liep wat mank en ging niet zo snel! Had hij zijn blessure tijdens het korte stoeipartijtje met Os gelopen of was hij daarvoor al mank geweest? Wij weten het niet, het was ons niet eerder opgevallen.



De Boez stond zijn vriendje op te wachten bij de Steeg. Hij was sowieso niet van plan geweest de hele Parallelstraat uit te lopen zo midden op de dag. Teveel lawaai heh? Vooral als er bootjes op het gevaarlijke water tuffen!
We kwamen verder zonder problemen weer bij de redactie, en toen we net even zaten uit te rusten hoorden wij Pincho (Bollewangen) naderen. Hij had weer eens haast maar had dus wel zijn sirene aan. We kregen niet de gelegenheid om hem van dichtbij te bekijken helaas, dus kunnen u niet berichten of hij nog veel (nieuwe) krassen op zijn snuit heeft.


links Oscar, rechts Pincho
x
De middag verliep verder zonder bijzonderheden. Boez en Os stoeiden nog een tijdje, Charli liep in- en uit bij ons, mevrouw Troy bewaakte een tijdje het Poezenloket en Cera ging zonnebaden.
Japekop hebben wij nauwelijks buiten gezien; hij had het veel te druk met het bewaken van het bed.

1 opmerking:

katja zei

Mank worden van een stoeipartijtje, dat zal toch wel niet.... Hopelijk gaat het snel weer beter met Monster !