dinsdag 25 mei 2010

Hij vraagt er zelf om.


Boezelmans:
Zie je het nou? Dat Os er zelf om vraagt? Ja, want je zegt altijd dat ik degene ben die zo nodig wil stoeien en dat ik veel te wild ben met spelen, maar nu zie je met je eigen ogen dat hij degene is die begint. Nee, ik deed niks, Os ging op zijn rug en nu verwacht hij dat ik 'm grijp. Ja, voordat je me gaat demoniseren moet je wel de feiten kennen en nu zie je dus hoe de vlag ervoor staat. Os daagt Boez uit en niet andersom. Dus als hij zo weer eens ligt te piepen omdat ik hem zogenaamd pijn doe, heeft hij er zelf om gevraagd. Nee, niet meer dat: Ach arme Os, of Hee stoute Boez, huh?
Heb je het genoteerd? En in de krant zetten, heh?Kijk, nou grijpt hij me om mijn nek. Nee, ik doe verder niks. Wel blijven opletten heh? Ja, in mijn nek bijten doet hij ook, alleen kan jij dat zo niet zien. Nee, je staat aan de verkeerde kant. Maar ik ga niet jengelen zoals hij altijd doet. Ja, ik laat hem even zijn gang gaan want dan denkt hij dat hij me de baas is. Nee, ik kan je verzekeren dat het straks weer andersom is, dan ben ik hem de baas. Ja, we wisselen het af, dat houdt de spanning er een beetje in en dan houden we eveneens de boel een beetje in evenwicht.Zo, nou is hij moe. Ja, hij moet even uitrusten maar ik hou hem wel in de gaten. Wel, omdat hij zomaar weer bovenop me kan springen en dat mag niet gebeuren want straks is het weer mijn beurt. Om de baas te spelen inderdaad, je hebt het goed begrepen.
Nee, Cera doet niet mee want voor haar doen we te wild. Ja, straks ga ik wel weer met haar spelen. Maar ze vindt het trouwens ook best leuk om naar ons te kijken, en dan doen we net of we om haar vechten. Nee, dat hoeft niet in de krant want dat is meer privé ja. Nou, eigenlijk is Cera mijn vriendinnetje, maar Os mag ook met haar spelen zolang hij maar niet met haar gaat stoeien. Nee, ik ben de enige die hier met Cera mag stoeien. Ja, dat mag je weer wel in de krant zetten want dan kunnen ze daar rekening mee houden. Dat Cera van mij is, ja....

1 opmerking:

Annemieke zei

Als je ze zo met z'n drieen bij elaar ziet...zie je goed dat Os een beetje dikkig wordt...een heel erg beetje!