maandag 17 mei 2010

Snel vergeten.


In de Hoftuin zagen wij een nieuwe plant. Vast niet de bedoeling dat deze plant in de tuin zou worden gezet, maar daar ging het niet om. Nee, belangrijker was dat Panda zich achter deze plant had verscholen omdat hij Oscar ongezien in de gaten wilde houden.



Want daar Panda lid is van de partij "Hof is Vol", moet hij natuurlijk vreemdelingen buiten de tuin houden, en de beste manier om dat te doen is ze eerst goed in de smiezen houden vanuit een schuilplaats, te wachten op het juiste moment, en ze dan te bespringen. Panda is daar zeer bedreven in.



En de fotograaf mocht daar getuige van zijn. U niet (wat beeld betreft), want de hele actie ging weer zo snel dat wij niet de gelegenheid kregen foto's te maken van de bespringing. Maar wij kunnen u verzekeren dat Panda exact het juiste moment uitkoos, dat Oscar zich een hoedje schrok en vervolgens niet wist hoe snel hij de Hoftuin moest verlaten.


In de Katbladstraat gekomen zocht Os direct troost bij zijn vriendje de Boez. Daarna was het hele voorval snel vergeten......

1 opmerking:

Annemieke zei

Niet zo'n goede dag voor Os - wordt ie twee keer weggejaagd!