donderdag 27 mei 2010

Blijven proberen...


Oscar:
Ik zie jullie wel! Lekker aan het dineren met zijn allen, heh? En mij niet uitgenodigd, heh? Kom nou effe! Ik werk toch ook voor het Katblad? Dan mag ik toch wel een keertje mee-eten?Er moet toch een manier zijn om het loket weer te openen. Ja, ze hebben het voor mijn snufferd dichtgeschoven zodat ik er dus niet meer in kan. En ik zag mevrouw Katblad wel lopen hoor! Eerst met die ritselende zakjes en toen met die bakjes. En nu staan ze allemaal te eten, behalve ik dus. Altijd hetzelfde liedje hier, altijd dat loket dicht als ze gaan Gourmetten....Thuis moet ik altijd Whiskassen, maar ik wil ook wel eens een keer Gourmet!
Nee, het gaat weer niet lukken vanavond. Ik grijp er weer naast, helaas. Wel, morgen nieuwe ronde, nieuwe kans. Want ik blijf het natuurlijk gewoon proberen, heh? Nee, de Os geeft niet gauw op, dat kan ik u verzekeren.

5 opmerkingen:

Inge zei

O, dat pootje! Zo schattig.....

Annemieke zei

Arme Os...Je ziet het eten, maar an er niet bij! Waarschijnlij rui je het oo (er is een letter die het niet meer doet op mijn toetsenbord - waarschijnlij unt u wel raden wele )

Sandra zei

Hahaha, wat grappig. Hier gourmetten we ook elke dag, whiskas, hoe zullen we het netjes zeggen ..... ruikt niet zo lekker.
Tsja, de neus van de baas wil ook wat ;-).

Groetjes
Sandra, Snork & Doezel

de redactie zei

Mevrouw Annemiee, je moet toch echt de ruimelzuiger op je toetsenbord zetten, of het ding laten repareren! Dit is geen doen hoor!

Wilma zei

Heel aandoenlijk zo die Os, maar het eten bij de buren is natuurlijk altijd lekkerder dan thuis, of het nou Whiskas is of Gourmet. Hier komt elke zondag een ander merk in de bakjes en elke keer is het weer een feest.