zaterdag 15 mei 2010

Grastest.


Onder de trap in de Hoftuin begint het siergras weer aardig te groeien. De beide vriendjes (Boez en Os dus) besloten tot een test. Welke pol ruikt het best, smaakt het lekkerst en ligt aangenaam in de bek? Nee, de kleur was niet van belang, maar dat spreekt vanzelf want de test is in de eerste plaats voor katten bedoeld.
Op bovenstaande foto ziet u de Boez zitten voor zijn testpol.



En op deze foto zit Os klaar om te gaan happen.
Wel jongens! Allebei een frisse bek? Geen andere smaakjes meer op de tong? Dan mogen jullie nu beginnen!
Wel, er werd flink gekauwd en geplet door beide jongens. Maar Os constateerde al snel dat zijn gras niet zo lekker was. En daar Boez' pol wel lekker in de bek lag, deed Os een voorstel om te ruilen.



Er werd eerst overlegd, maar daarna bedacht het stel dat de pol van Boez groot genoeg was voor allebei. Bijna snuit tegen snuit werd het kauwen hervat.


Wel, de keuze van de vriendjes is dus gevallen op het gras bij de muur. Een echt duidelijke reden konden ze niet geven, maar wij nemen maar aan dat hun keuze terecht is.
Dus als u een hapje gras wilt nuttigen in de Hoftuin, kies die pol die bij de muur staat! Ons testpanel is namelijk erg betrouwbaar....
NB: de test is zo'n week of twee geldig. Daarna hebben zich weer nieuwe sprieten ontwikkeld en de kwaliteit daarvan kan natuurlijk verschillen van die van de huidige sprieten.

5 opmerkingen:

ina zei

Schitterend!
Ze zitten echt klaar voor de start en later lekker samen te smikkelen.

Annemieke zei

Hopelijk blijft het gras in de maag...Pieper is ook dol op gras...maar het blijft er nooit in.

Hans zei

Ja, maar bij wie kwam het weer voor het eerst naar buiten. . . . .

katja zei

En, hebben ze nog lekker over uw interieur gebraakt ?????

mevr. Katblad zei

Natuurlijk hebben wij het braakgedeelte niet afgewacht, maar dat heeft zich ongetwijfeld nog in de Hoftuin afgespeeld. De enige die regelmatig bij ons in huis durft te spugen is Japekoppie. En dan ook nog het liefst op ons bed. Gelukkig en ondanks dat houden wij veel van hem.