vrijdag 7 mei 2010

Nieuwe Lap!


Jazeker, de Katbladstraat heeft een nieuwe bewoner erbij en het is een Lapje! Zij is bij ons aan de overkant komen wonen, in het oude huis van Cera (en dus het ex- tijdelijke huis van Charli en Ollie). Oh wat zijn we heden blij!!! Een nieuwe haarfabriek erbij!
Natuurlijk mag deze dame nog even niet naar buiten, dat snappen wij best. Maar ze zit vaak voor het raam te kijken naar de dollende Boez, Cera en Os, en we vermoeden dat zij popelt met hen kennis te maken.
Uiteraard zullen wij spoedig bij haar mensen langs gaan om hen uit te horen over deze mooie haarfabriek, en doen dan weer verslag aan u, dat spreekt vanzelf. Nog even geduld dus, heh?

5 opmerkingen:

ina zei

Wat een mooie dame!
Ik ben benieuwd hoe straks de kennismaking met de buurtkatten verloopt.

Inge zei

Wat een plaatje!

katja zei

Dacht even dat het over de nieuwe laptop ging, dit stukje.
Maar het gaat over een nieuwe, mooie lapjespoes, wat spannend, een nieuwe bewoner in de Katbladstraat !

Annemieke zei

Haha, ik dacht ook Lap...TOP.

Maar deze nieuwe lap is ook erg mooi! En ze kijkt inderdaad nieuwsgierig. Kijk er al naar uit dat ze naar buiten mag en/of dat we meer over haar lezen nav een bezoekje bij haar mensen (als die dat op prijs stellen...)

Wilma zei

Hahahaha, ook ik was even op het verkeerde been gebracht door de titel. Maar wat is die nieuwe bewoonster van de Katbladstraat een beauty! Ik ben benieuwd naar haar naam. Hopelijk gaan we nog veel meer over haar lezen.