dinsdag 11 mei 2010

Het kan zijn.


Rooie Gijs is weer langsgeweest. Hij had niet in de gaten dat wij hem zagen en wij wilden dat graag zo houden, want zo konden wij zien wat hij zoal uitvreet als hij zich onbespied waant. Kwam hij tegen de planten sproeien? Of kwam hij misschien van de Nepeta snoepen? Vol spanning keken wij toe en wachtten af.



Maar Gijs deed helemaal niks! Hij liep gewoon een rondje om de tafel en stak toen de straat over om door de Poort weer naar huis te gaan. De fotograaf voelde zich bedrogen.
Het kan natuurlijk zijn dat Gijs ons toch in de gaten had gehad maar zich van de domme had gehouden, maar het kan ook zijn dat, als Gijs ons niet ziet, ook niks uitvreet, en als hij ons wel ziet juist tegen de planten gaat eh.... plassen en juist aan de Nepeta gaat vreten. Wij zullen deze zaak nader moeten bestuderen alvorens wij een defititieve verklaring kunnen geven over het gedrag van Gijs, dus in welke situaties hij dingen wel en niet doet. (Ja ja mevrouw Katblad, hou nou maar weer eens op met je gezeur! Zeker niks beters te doen?)

Geen opmerkingen: