vrijdag 4 december 2009

Kopjes nog heel.


Teruggekeerd van een boodschapje, vonden wij de Boez in de keuken. U ziet het al: hij had een bakje kattensnoepjes te pakken gekregen.
Het bakje stond op een (hoog) plankje tussen de koffiekopjes, het zoetjespotje en theebuiltjes-opvangschaaltjes. Dat alles was niet verschoven, waardoor wij kunnen aannemen dat Boez doelgericht te werk is gegaan.
Zo te zien is het dekseltje bij de klap spontaan van het doosje gesprongen zodat de Boef direct kon starten met zijn schranspartij. Wij weten niet hoeveel snoepjes hij naar binnen heeft gewerkt maar vermoeden dat het meer dan genoeg was. De restanten hebben wij in de (afgesloten) kast gezet. Er waren geen andere katten bij deze diefstal betrokken. (Sukkels!)

3 opmerkingen:

marian zei

Nou Boezje toch! Morgen komt zwarte piet en misschien moet je nu wel in de zak mee naar Spanje. Ik zal wel tegen Piety zeggen dat jij er niets aan kon doen, omdat die snoepjes door jouw mens zomaar op het aanrecht stonden en ja dan is het niet jouw schuld en ik hoop dat het je goed gesmaakt heeft!

Hans zei

Zo Boez,

heel knap van je! Maar ik zou je mens aanraden effe geen snoepjes te geven, da's niet goed voor je gezondheid, schrokker.
Maar je bent wel egoistich, had even Cera en Oscar geroepen!

Annemieke zei

Toch knap dat er verder niets stuk gegaan is!