zaterdag 5 december 2009

Thassos weer terecht!


Wij zijn verheugd u te kunnen mededelen dat Thassos de Terraskat weer terecht is. Hij werd gisteravond gevonden in Leiderdorp, vele kilometers van huis dus. Hij is bijna 3 weken op sjouw geweest....
Zijn mens is hem op de fiets gaan ophalen. Het schijnt dat Thassos heeft geprobeerd bij verschillende mensen het huis binnen te dringen en zelfs, toen hij ergens liefdevol werd opgenomen, een hele kamer heeft ondergezeken... Meer details volgen later (hopen wij). In elk geval slaken wij een zucht van opluchting!

6 opmerkingen:

Hans zei

Wat ben ik hier blij om!!!!!!

Gezien mijn eigen ervaringen in het verleden.

Inge zei

Oh Annemarie, wat een opluchting! Ik zat al iedere dag naar hem uit te kijken. Ben heel erg gesteld op deze boef, wat een monster zeg, helemaal naar Leiderdorp gelopen!
Dit heerlijke beest moet echt een gps zender om!!!!!
Gelukkig is hij voor de feestdagen weer thuis en kan zijn gezin van hem genieten!

Wilma zei

Jeetje, wat een mazzel zeg! Hier in de buurt zijn ze meestal niet zo gelukkig. Zo is Bloeper, de kat van de buren, een paar weken terug nog doodgereden één straat verderop. Eigenlijk was hij nog een kitten, want hij was bijna één jaar oud. Maar gelukkig dat Thassos weer levend en wel terug is!

ina zei

Gelukkig!
Wel stank voor dank, die kamer die hij heeft gemarkeerd. Hopelijk krijgen die mensen het weer schoon.
Hoe komt hij helemaal in Leiderdorp? Meegelift met een auto? Of zou hij het hele stuk gelopen hebben? Jammer dat hij dat niet kan vertellen.

Annemieke zei

Gelukkig is ie terecht! Hele afstand afgelegd - fijn dat hij toch nog herkend is. Ben erg benieuwd naar al zijn avonturen.

Katja zei

Hè gelukkig zeg, dat hij weer thuis is. Is hij via zijn chip geïdentificeerd?