vrijdag 11 december 2009

Gezellige boel.


Het is hondenweer als wij onze ronde lopen, en daarom komen we dan ook maar weinig haarfabrieken tegen op straat. Oscar loopt voor zijn huis te klagen en draait een aantal keren met zijn drijfnatte vacht om onze benen heen. Zijn huisgenoot Lima zien wij nergens, maar als wij stiekem even door de ramen kijken, wordt onze blik naar beneden getrokken. We hadden het kunnen weten....



Lima zit natuurlijk weer eens verstopt achter het tuinbankje. Nee Lima, wij zullen je heus niks doen. Sterker nog: wij laten je lekker met rust en gaan weer verderop; we zijn al nat genoeg geworden en onze camera ook.



De Boez, onze jongste verslaggever, is ons komen ophalen. Hij maakt nog wat rare sprongen om zijn vriendje Oscar uit te dagen en sprint daarna weer in volle draf naar het kattenluik. Ook de Boez wordt liever niet al te nat!
Oscar heeft de rare sprongen van de Boez opgevat als een uitnodiging om binnen te komen spelen, denken wij. In elk geval zien wij hem achter de Boez aan door het kattenluik verdwijnen.



Cera was al op de redactie. De Boez helemaal blij: zijn maatjes zijn weer allebei binnen! Wij pakken wat veertjes uit de kattenspeelgoedmand en strooien die in de kamer rond. Zo, nu lekker spelen jongens, en geen ruzie maken heh? Waar is Oscar gebleven?



Stomme vraag.
Wel, het werd weer een gezellig boel op de redactie. Hoe zat dat ook alweer met onze sluitingstijden?

2 opmerkingen:

Katja zei

Hihi, die foto van Boez springend over straat :-)
En ja, hoe zat dat ook alweer met die sluitingstijden ?

Annemieke zei

Wat een mooie foto met die ogen van Lima door dat bankje heen!