donderdag 3 december 2009

Schuldig!


Nadat Harremans hoofdverdachte was in de zaak van "de Duivenmoord" (het onderzoek naar de dader moest worden afgesloten wegens gebrek aan bewijs - zie eerdere berichten), is hij opnieuw in de problemen geraakt. Deze keer gaat het om beschadiging van het huis van Rooie Gijs....


Het betreft de houten wand van het portiek, aan de buitenzijde (tuinzijde dus). Er is geen twijfel mogelijk over de schuld van Harremans, want hij is reeds diverse keren betrapt bij het omhoog klimmen en dus beschadigen van de geïmpregneerde planken. Harremans geeft zijn schuld ook ruiterlijk toe, maar merkt daarbij wel op dat er geen andere manier of route is om het slaapkamerraam van Rooie Gijs te bereiken om zodoende vervolgens de inhoud van het etensbakje van Gijs te controleren. En dat er gecontroleerd moet worden staat voor hem als een paal boven water.
Rooie Gijs zal het verder worst wezen - die paar krassen in het hout - doch zijn mens maakt zich ernstig ongerust over de vernielingen en de mogelijk ernstige gevolgen daarvan, en heeft derhalve Harremans aangeklaagd.
Harremans heeft zich teruggetrokken in zijn huis en is onbereikbaar voor commentaar. Of en wanneer de zaak voor de rechter komt weten wij niet, maar bij blijven deze kwestie natuurlijk voor u op de voet volgen.

5 opmerkingen:

ina zei

Het mens van Gijs moet maar eens naar (de resten van) ons behang komen kijken, dan vindt ze die paar krassen niet meer zo erg.

ladybelle zei

Tuurlijk,hou ons op de hoogte,
wordt vervolgd,zal ik maar zegggen!

Hans zei

Ik spreek Harremans vrij!

Die krasjes van zijn pootjes doen die dikke planken geen kwaad! Bovendien is er volgens mij nog geen bewijsvoering en is Harremans ten onrechte als dader opgevoerd. U als Katbladjournalist had moeten weten dat u in de berichtgeving H., of Harre. of Harrem. had moet schrijven om objectief te blijven zolang de rechter geen uitspraak gedaan heeft! Harremans, de zaak is hierbij geseponeerd, gefeliciteerd!

de baas zei

Helaas bepalen wij niet of Harry M. veroordeeld wordt, al zijn wij het wel met u eens dat wij niet zijn volle naam hadden mogen vermelden en een balkje over zijn ogen op de foto hadden moeten plaatsen.
De plankjes zijn overigens niet zo dik maar er is geen sprake van lekkage of iets dergelijks...

Annemieke zei

Nou Harry M is wel bezig. Eerst met die vogel (waar hij toch gemazzeld heeft met gebrek aan bewijs) en nu dit weer - hij pakt het wel slim aan. Misschien moeten we Peter R de V erbij halen om dit tot op de bodem uit te zoeken? Zou interessantere tv opleverend dan wat hij normaal doet...