dinsdag 8 december 2009

Verkeerd geadresseerd.

Written by Mariana de Veer on Dec. 8, 2009
Mw T. Troy N.a.v. uw opmerking in de Poezenkrant (pag.23),
Eigen roem stinkt! Er bestaan talloze kattensites die net zo leuk of leuker zijn dan die van u. De Poezenkrant is geen site, maar een KRANT!

Deze opmerking ( n.a.v. een kort berichtje van mevrouw Troy in de nieuwe "De Poezenkrant" die pas verschenen is) vonden wij in het gastenboek van onze fotosite. De inhoud spreekt voor zich! "De Poezenkrant" is trouwens ook bij ons te koop.
De redactie.

4 opmerkingen:

Annemieke zei

Nou dat is ook niet zo heel aardig...Mevr Troy heeft toch gewoon recht op haar mening!

Voor wat het waard is: ik vind het katblad erg leuk.

marian zei

Ik heb ook een reactie geplaatst in het gastenboek van de site! Wij lezen elke dag deze krant. Mevrouw Troy is gewoon trots op haar werk en dat mag ze zijn ook!

Katja zei

Ach ja, mevrouw de Veer heeft duidelijk Het Katblad niet echt gelezen of bekeken, wat wel blijkt uit het feit dat ze haar reactie in het gastenboek van de fotosite plaatst. Lijkt me namelijk niet dat Mevrouw Troy ooit op de fotosite komt kijken, toch? Die kijkt alleen in de krant waar ze redacteur van is (en zelfs dat is nog de vraag).
(En bovendien zou je kunnen zeggen dat de Poezenkrant ook niet echt een krant is, maar een periodiek of tijdschrift)

de baas zei

Dank u wel voor uw steunbetuigingen. Natuurlijk is De Poezenkrant fantastisch en enig in zijn soort. Maar mevrouw de Veer moet ons al die "talloze" sites zoals de onze maar eens tonen. Wij geloven namelijk dat het Leidsch Katblad weliswaar heel anders dan De Poezenkrant, maar ook enig in zijn soort is. Ondertussen hebben we wel door "de brief van mevr. Troy" heel wat lezers erbij. En we gaan vrolijk verder!!!