zondag 20 december 2009

Geen dakverkenningen nu!


Deze foto's werden gistermiddag gemaakt. U ziet de Boez achter ons huis op een dakje zitten. Omdat het daar natuurlijk erg glad is met al die sneeuw, vonden wij dat geglibber over de schuine delen geen goed plan, en dus geboden wij de Boez snel binnen te komen.



Wel, de Boez wilde erg graag naar binnen komen, dus dat kwam goed uit. Waarschijnlijk had hij last van koude poten. Omdat er geen kattenluik aan deze kant van ons huis is aangebracht, zou hij helemaal (via andere daken) terug naar de voorkant hebben moeten gaan, maar omdat we dat ook geen goed plan vonden deden wij maar de "balkondeur" voor hem open. Dit moet echter geen gewoonte worden omdat wij geen zin hebben om een paar keer per dag de trap op en neer te lopen; doch nu ging het dus om bijzondere omstandigheden....



Natuurlijk wilde de Boez, toen zijn poten eenmaal weer wat waren opgewarmd, opnieuw het dak op. Helaas, hij kreeg niet zijn zin. Buitenspelen oké, dakverkenningen doen we nu even niet. Heb je dat begrepen Boez? Nou, nee dus. Boez is namelijk af en toe een beetje dom. Of zou het eigenwijsheid wezen? In elk geval bleef hij nog een poosje in het raamkozijn zitten zeuren. En wij gingen gewoon weer naar beneden omdat het tijd was voor een kopje thee.

Geen opmerkingen: