maandag 14 december 2009

Kerstboom


De Boez heeft vandaag de kerstboom in de Hoftuin geinspecteerd en in orde bevonden. Hij had (nog) niet de behoefte erin te klimmen. Wellicht krijgt hij die behoefte alsnog wanneer er wat aantrekkelijke versieringen in de boom zijn gehangen, zoals wat nepeta-muisjes, whiskassnoepjes of glitterdingetjes.



De boom was dus in orde volgens de Boez, maar ook niet meer dan dat. En daar kunnen ze het dan mee doen, daar in die Hoftuin....
Wijzelf - op de redactie - zijn het nog niet eens over een (onze) boom. Moet de kunstspar weer in elkaar gezet worden? Hebben wij toch maar liever een echte boom binnen? Of misschien eentje buiten zodat de hele Katbladbuurt ervan kan meegenieten? Maar dan wel met aantrekkelijke speeltjes erin?
Er zullen nog vele vergaderingen moeten plaatsvinden voor we het eens zijn. Gelukkig hebben we nog even voor het zover is. Hoewel?

2 opmerkingen:

Peettante zei

Ja ja een boom met verlichte muisjes!!!! Joepie dat is leuk!

Hans zei

Een echte boom is veel beter voor het milieu!
Komen niet uit de natuur, zoals veel mensen denken, maar uit een kwekerij, net als een kropje sla -echt waar!!!!
Bij mijn werk als milieucontroleur in Drenthe, 20 jaar geleden, mocht ik kerstboomkwekerijen niet meetellen als natuurgebied. Ik heb heb een paar keer toch gedaan vanwege de vele vogels!

En voor de katten dus veel leuker.

Boez, doe je best, klim lekker in die echte boom!