woensdag 6 mei 2009

Slechte zaak.


Japekoppie:
Sinds die Zoebel (de Boez - red.) er is, heb ik dus helemaal geen rust meer. Van een degelijke verkenningsronde komt dus helemaal niks meer en dat gaat me aan het hart. Bovendien raak ik uit mijn routine en dat is een slechte zaak.
Vandaag weer zoiets. Ik ga even naar de Hoftuin om een verkenningsronde te maken, komt dat stel weer achter me aan. Ja, die Zoeb met zijn vriendinnetje. Mijn ex-verloofde Cera inderdaad.
Dus ik denk, ik moet wegwezen hier. Het Hof uit ja. Nee, ik had geen zin om met die twee op te trekken. Maar laat me nou effe verder vertellen, jah? Wel, ik wil dus de Poort uitlopen, springt die Zoeb over me heen! Ja, de brutaliteit! Ik schrok me echt kapot! Maar dat was nog niet alles!


Gaat die Zoebel ook nog eens midden in de Poort zitten zodat ik er niet langs kan. Zogenaamd jeuk aan zijn staart, ja. En Cera maar lief en voorkomend blijven. Ze pikt werkelijk alles van dat kleine mormel! Nee, daar snap ik dus niks van. En ik wil het niet snappen ook. Ik wil alleen maar dat ze uit mijn buurt blijven. Zodat ik weer eens een degelijke verkenningsronde kan gaan maken dus, jah!

2 opmerkingen:

Annemieke zei

Voorkomend is inderdaad een heel mooie omschrijving van Cera!
Succes voor Japekop met de situatie - hopelijk kan hij snel weer op niveau verkennen.

ina zei

De volgende dakinspectie is in elk geval weer op hoog niveau.