zondag 10 mei 2009

De ideale receptioniste.


Mevrouw Troy heeft het maar weer druk bij het Poezenloket. Zij draait, mits het aangenaam weer is, dubbele diensten en laat zich alleen aflossen door Cera. Maar het liefst bewaakt zij de redactie zelf omdat er nogal wat pestkoppen rondlopen, en Cera kan die dus niet de baas.
Op deze foto ziet u Bel langskomen. Hij is weer eens uit op narigheid. Mevrouw Troy is er bij gaan staan want de Franskat laat zich niet zomaar wegjagen.


Bel daagt mevrouw Troy uit, maar onze receptioniste laat zich niet van de wijs brengen. Zij gromt vervaarlijk en gebiedt de Franskat weg te wezen, om het maar netjes te zeggen. Nee, mevrouw Troy laat niet met zich spotten en zal een confrontatie dan ook beslist niet uit de weg gaan.


Bel kiest dus uiteindelijk maar eieren voor zijn geld. En terecht, vinden wij. Immers: het Poezenloket is geopend voor bijstand, troost, klachten en een vriendelijk woord, maar zeker niet voor pestkoppen die heibel maken of uit zijn op ruzie. Dat heeft mevrouw Troy uitstekend gezien! Wij kunnen ons dan ook geen betere receptioniste voorstellen.

Geen opmerkingen: