maandag 25 mei 2009

Niet voor zwakke zenuwen!


Vanochtend kregen wij een cadeautje op onze voeten gedeponeerd van en door de Boez. Het kriebelde eng en bewoog, dus besloten wij het cadeau nader te bekijken. Wel, u had het al op de foto gezien, het was een heuse muis! Natuurlijk kwamen wij direct overeind en gilden nog net niet (van afschuw dus, want wij zijn niet bang voor muizen).



De Boez demonstreerde ons zijn buit, maar toen mevrouw Troy en Cera zich met zijn vangst wilden gaan bemoeien, kwam er een luid gegrom uit zijn snuit.
Wij wilden de Boez de muis niet direct afpakken en schoten snel wat foto's. Bovendien was onze jongste bediende nogal wild en vastbesloten zijn vangst niet af te geven aan wie dan ook. Tja, als je een cadeautje niet direct accepteert, wordt het uit de aanbieding gehaald en heb je er geen recht meer op!



Voor zover wij weten, was dit Boez' eerste muis. Gelijk een flinke ook! En nee, we hebben dus niet gezien waar hij het beestje vandaan heeft gehaald maar hij kwam er in ieder geval mee van buiten.


Toen wij op een gegeven ogenblik een beetje onpasselijk werden van de show die Boez voor ons opvoerde, hebben wij de camera weggelegd en resoluut de prooi hem afgepikt. Wij zullen u de verdere details (van het wegwerken van de muis) besparen, maar kunnen u nog wel berichten dat de Boez na onze actie diep teleurgesteld was in ons en bovendien nog beledigd ook. C'est la vie!

4 opmerkingen:

Trudi zei

Knap hoor die Boez :-). Mijn Tom stort zich momenteel op vliegjes ;-)

Wilma zei

Tja, ook dat hoort bij een kattenleven. Hij is dus een echte kat, voor wie daar nog aan mocht twijfelen.

Inge zei

Heel stoer!

Annemieke zei

Goed gedaan Boez! Je eerste MUIS! Die steken tenminste niet in je neus (zoals al die hommels en bijen die je normaliter vangt)